Önismereti- személyiségfejlesztő tréner képzés

Államilag minősített és engedélyezett- trénerképző tanfolyam – nagy kedvezménnyel a KVTT szervezésében

 

A képzés, a sikeres vizsgatréning és gyakorló vezetés nyomán a résztvevők képesek és jogosultak lesznek – szupervízióval – tréningcsoport tervezésére és vezetésére. 

“Önismereti- személyiségfejlesztő tréneri munka alapjai című képzési program célja és módszerei:

Elméleti (önismereti, kommunikációs, konfliktuskezelési, személyiségismereti és -fejlesztési) ismeretek adása, készségek, képességek megalapozása és fejlesztése, készségek kialakítása a tréning-csoportok – szupervízióval történő – vezetéséhez.

A kiképzés legnagyobbrészt (a Dr. Buda Béla, Dr. Koncz István és Dr. Ranschburg Jenő empírikus kutatásaira és gyakorlati tudományos tapasztalataira építve kidolgozott) csoporttechnikákkal folyik. E gyakorlati képzés- fejlesztés keretében – a résztvevők elsajátíthatják azon ismereteket, megszerezhetik azokat a készségeket, képességeket, kompetenciákat, amelyekkel  felkészülhetnek, s képesek és jogosultak lesznek a különböző személyiségek felmérésére és fejlesztésére, önismereti-, kommunikációs-, problémamegoldó –konfliktuskezelő, életképességeket fejlesztő és sikeres személyes hatás tréningek tervezése és vezetése során. A megszerzett jártasságok természetesen a tanítás, az egyéni bánásmód és fejlesztés során is jól hasznosíthatók.

Kiknek ajánljuk e képzést?

Pedagógusoknak, pszichológusoknak, egyéb humán felsőfokú végzettségűeknek, PhD-hallgatóknak alapképzésként és továbbképzésre azoknak, akik tréningvezetői, vagy adekvát tantárgyi tanítási tapasztalatokkal rendelkeznek.

A trénerképzés tartalma 

A program moduljai:

  • Elméleti háttér, a felmérő és fejlesztő módszerek háttérismeretei
  • Felmérő, kiigazító és fejlesztő struktúrált gyakorlatok (saját élményű tréning)
  • Felkészítés a tréning vezetésére, tréneri, tréningvezetési bemutató gyakorlatok
  • Tréningtervezési és -vezetési gyakorlatok (tréningtervezés, -előkészítés, -szervezés és –lebonyolítás).
  • Próbavezetés. Szupervízió
  • VIZSGATRÉNING

A képzés tartalmának elsajátításához és a későbbeni tréningvezetéshez saját fejlesztésű tréneri tankönyvet, segédanyagokat és felmérő-fejlesztő eszközöket teljeskörűen biztosítunk.

A képzés vezetői nagy tapasztalattal rendelkező szupervízorok, trénerek, kutatók, egyetemi – főiskolai oktatók.

képzés időtartama: 120 óra (elmélet: 15 óra, gyakorlat: 105 óra), kizárólag saját élményű tréning: 90 óra (az előzetesen elsajátított ismeretek felmérése alapján adható kedvezmény: 30 óra).

 

A trénerképzés költsége:

240.000 ft+ ÁFA/fő. A Körös-vidéki Tehetségsegítő Tanács szervezésében jelentkezők számára a kedvezményes ár akár 60.000 Ft is lehet.(+ a tananyag ára: 10.000) Ft.

Intenzív trénerképzés időpontja: 2017. július 3-8. között. Helyszín: Szeghalom.

(Az intenzív kézést kiegészíti két nap további képzés az év során – külön megbeszélt időpontban) 

A szállást és teljeskörű ellátást kérők a teljes szállodai szolgáltatásért kedvezményesen 30. 000 Ft-ot fizetnek!

/Az elfogadott jelentkezés utáni előleg: 30%, a tandíj többi részét egyéni megállapodás alapján lehet fizetni, akár két részletben is./

Jelentkezni a trénerképzésre június 10-ig lehet!!

 

Érdeklődni és előzetesen jelentkezni e-mail címünkön lehet: korostehetseg(kukac)gmail.com

Comments are closed